Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu Jesenice

Fizioterapija na domu Jesenice

Sedež našega podjetja je v Ljubljani. Na sedežu ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju, Radovljici, Jesenicah in Mariboru.

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, pokriva celotno zgoraj opisano regijo?

Ker smo največje podjetje v Sloveniji, ki izvaja fizioterapijo na domu, imamo največ fizioterapevtov, ki izvajajo fizioterapijo v okviru našega podjetja. Na takšen način enemu fizioterapevtu ni treba pokrivati celotne regije. Vsak diplomirani fizioterapevt pokriva le del regije, s tem pa dosežemo, da se terapevti manj vozijo, kar botruje k temu, da do klientov ne zamujamo. Točnost je naša pomembna vrlina, ki jo cenijo tudi naši klienti. Na takšen način se pri nas lahko izvajajo fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice in fizioterapija na domu Maribor.

S kakšnimi primeri se ukvarja naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice?

Strah pred padcem, slabo ravnotežje, vrtoglavica, visoka starost, oslabelost, možganska kap, multipla skleroza, poškodbe in zlomi, onkološko stanje, Parkinsonova bolezen, revmatična obolenja, demenca, Huntingtonova bolezen, amiotrofična lateralna skleroza ALS, mišična distrofija, obraba sklepov, bolečina, nepokretnost, degenerativne spremembe na hrbtenici, kronične obstruktivne pljučne bolezni, srčno-žilna obolenja, metabolna obolenja, paraplegija, tetraplegija itd.

 

 

Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija na domu, odgovorite na kratka vprašanja:

Če želite, da k vam na dom pošljemo diplomiranega fizioterapevta, ki bo pri vas opravil brezplačen fizioterapevtski pregled, na katerem vam bo razložil, kako vam lahko pomagamo, pa nas pokličite na 080 44 66 ali pa nam pišite na info@therapia-dom.si Pišete nam lahko tudi preko spletnega obrazca. Kliknite tukaj.

Področja, kjer se izvaja rehabilitacija na domu, so naslednja: fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice.  

 

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, zaposlenih veliko fizioterapevtov?

Prvi v Sloveniji smo registrirali podjetje za fizioterapijo na domu. Ker smo bili pionirji na tem področju, smo imeli tudi pomanjkanje znanja, saj primernih metod za fizioterapijo na domu nikjer na svetu ni bilo razvitih. Zato smo svojo metodo za fizioterapijo na domu razvili sami. Ko smo jo razvili, smo z njo začeli dosegati zelo dobre rezultate. Te sedaj z izpopolnjevanjem metode še izboljšujmo. Dobri rezultati in izkušnje pa so botrovali k temu, da se večina ljudi, ko se odločijo za fizioterapijo na domu, odloči za naše podjetje.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, razvilo svojo metodo?

Rehabilitacija na domu je naša specializacija. Izvajamo samo te storitve. Ljudje, ki so naši klienti, imajo težave s hojo, pokretnostjo, ravnotežjem, nepokretnostjo, fizično oslabelostjo.

Z vsem tem imajo težave tudi dojenčki, ko se rodijo, do trenutka, ko dobro hodijo. Zaradi tega smo našo metodo razvili tako, da smo za temelj vzeli naraven človeški razvoj. Če se otrok razvija po pravilnih fazah, potem vedno normalno shodi. Če te faze niso pravilne, pa je motorika otroka bolj ali manj motena. Takšen razvoj je za človeka razvila evolucija, zakaj bi ga spremenili. Veliko let smo trdo delali in izpopolnjevali naše metode na starejših klientih, da smo dosegli raven in s tem rezultate, kot jih dosegamo danes.

Ali se celotna naša fizioterapija na domu Jesenice izvaja po tej metodi?

Seveda. Vsak naš diplomiran fizioterapevt se mora, preden dobi kliente, naučiti naše metode. Potem vsak dobi mentorja, s katerim se vsaj 2 leti dobiva enkrat na teden in vsak teden predebatirata o vseh klientih – kaj se bo naslednji teden delalo na vsakem klientu posebej. Tako dosežemo optimalno rehabilitacijo vseh naših klientov. Vsi naši terapevti pa po dveh letih še vedno izmenjujejo znanje na rednih srečanjih in se tako še izpopolnjujejo. Našo metodo preko vseh izkušenj diplomiranih fizioterapevtov razvijamo še naprej in to znanje nato zopet prenašamo na vse naše fizioterapevte.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, izmenjuje znanje med fizioterapevti?

Posamezni fizioterapevt ima lahko le omejeno število klientov, posledično pa tudi izkušenj na posameznih primerih. Celotno podjetje pa lahko pokriva celotno regijo in s tem dobi neomejeno število klientov, s tem pa tudi neomejeno število izkušenj in različnih primerov. To je za naše kliente velika prednost, saj imamo na takšen način zelo veliko izkušenj in posledično se nam o novih primerih ni treba učiti na klientih. Ko dobimo težji primer, le pogledamo, kdo od naših diplomiranih fizioterapevtov je takšen primer že pozitivno rešil, kako je to naredil in tako se lotimo tudi novega primera.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, v večini primerov nimamo čakalnih dob?

Večina ambulantne fizioterapije ima čakalne dobe zato, ker v ambulanti lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Ko so vsi zasedeni, se začne ustvarjati čakalna doba. Večina fizioterapevtov, ki izvajajo fizioterapijo na domu, pa nima dovolj dela ali pa delajo sami. Sami delajo zato, ker je organizirati podjetje, ki se ukvarja s fizioterapijo na domu, veliko težje kot v ambulanti. Zakaj? Ker ne moremo dobiti koncesije in s tem stalnega dohodka in vira klientov, vsi terapevti pa so na terenu, zato nimamo nobenega nadzora nad njihovim delom. Da organiziramo podjetje, kjer kljub temu vse nemoteno in kakovostno teče, potrebujemo še veliko drugih znanj, ne le znanja o fizioterapiji. Če teh znanj nimamo, je razlika v kakovosti fizioterapevtov prevelika. Tako mora imeti klient veliko srečo, da dobi dobrega fizioterapevta. Pri nas smo podjetje organizirali tako, da je bolj ali manj vseeno, katerega fizioterapevta dobite, saj fizioterapijo vsi izvajajo na enak način, po isti metodi in si izmenjujejo iste izkušnje, zato imajo vsi fizioterapevti skoraj enake rezultate. Zato se poleg ostalih regij pri nas izvaja fizioterapija na domu Jesenice, z zelo izkušenimi in dodatno neformalno izobraženimi fizioterapevti. Zaradi tega dejstva sedaj večino časa nimamo čakalnih dob. Ko se nam število klientov dovolj poveča, namreč zopet zaposlimo novega terapevta in ga uvedemo v našo metodo. To bomo lahko počeli ves čas, saj nismo omejeni s prostorom, s tem pa nismo omejeni s številom terapevtov, ki jih lahko imamo. Več kot imamo klientov in s tem terapevtov, več imamo tudi izkušenj, kar pa bo za naše kliente samo še dodaten velik plus v primerjavi s fizioterapevtom, ki sam izvaja omejeno število fizioterapij.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, izvaja brezplačne preglede?

To je v našem podjetju seveda strošek, ki ga krije podjetje. Zakaj? Mi smo strokovnjaki na področju fizioterapije in rehabilitacije na domu in kot taki moramo, če klientu želimo dati natančno oceno, koliko mu bomo lahko pomagali, kako dolgo bo trajala fizioterapija, kako pogosto bi ga morali obiskovati …, videti in narediti fizioterapevtski pregled, se s klientom in svojci pogovoriti o vsem, kar se je dogajalo in kar se dogaja s klientom, hkrati pa prebrati zdravstveno dokumentacijo klienta. Le na takšen način lahko z dovolj veliko verjetnostjo povemo, koliko mu bomo lahko pomagali. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, klientu preko telefona svetovalo, kaj lahko naredimo z njim, bi bilo to neprofesionalno. Če pa bi za fizioterapevtski pregled računali, se nam ne bi zdelo pravično, saj klientu nismo naredili še nobene terapije, pa bi že moral plačevati. Klienta moramo dobro oceniti, da mu lahko povemo, kako mu bomo lahko pomagali, zato izvajamo brezplačne preglede.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, izvaja brezplačen neobvezujoč fizioterapevtski pregled?

Brezplačen fizioterapevtki pregled izvedemo zato, ker smo strokovnjaki in moramo dati klientom pred morebitno rehabilitacijo čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku njegove rehabilitacije na domu. Šele ko klient dobi informacije, se lahko na podlagi dejstev odloči za rehabilitacijo. Zato ne bi bilo pravično, da bi moral klient, če se za rehabilitacijo po pridobitvi dejstev ne bi odločil, ta pregled plačati oziroma, še slabše, da bi bil potem obvezan, da se mora po fizioterapevtskem pregledu pri njem začeti rehabilitacija na domu. Zaradi teh dejstev je naš brezplačen fizioterapevtski pregled za vse kliente tudi neobvezujoč.

 

 

Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija na domu, odgovorite na kratka vprašanja:

Če želite, da k vam na dom pošljemo diplomiranega fizioterapevta, ki bo pri vas opravil brezplačen fizioterapevtski pregled, na katerem vam bo razložil, kako vam lahko pomagamo, pa nas pokličite na 080 44 66 ali pa nam pišite na info@therapia-dom.si Pišete nam lahko tudi preko spletnega obrazca. Kliknite tukaj.

Področja, kjer se izvaja rehabilitacija na domu, so naslednja: fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice.  

 

Sorodni članki

Možganska kap

Možganska kap – Naredite vse kar je mogoče, da se uspešno rehabilitirate Vas je zadela možganska kap? Imate zaradi tega težave z roko, z nogo in posledično s hojo, imate prizadeto celo polovico telesa, imate zaradi tega tudi bolečine, zaradi možganske kapi težko hodite ali ste celo nepomični oziroma nepokretni?   Si želite odpraviti težave,

Preberi več »

Fizioterapija na domu Radovljica

Fizioterapija na domu Radovljica Fizioterapija na domu Radovljica se izvaja? Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju, Radovljici, Jesenicah in Mariboru. Kako lahko naša fizioterapija na

Preberi več »

Fizioterapija na domu Kranj

Fizioterapija na domu Kranj Fizioterapija na domu Kranj se izvaja: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju… Kako lahko naša fizioterapija na domu Kranj pokriva celotno

Preberi več »

Fizioterapija na domu Domžale

Fizioterapija na domu Domžale Fizioterapija na domu Domžale: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov, po celi Ljubljani in celotnih Domžalah. Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu

Preberi več »

Fizioterapija na domu Ljubljana

Fizioterapija na domu Ljubljana Fizioterapija na domu Ljubljana se izvaja: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljanski regiji enako pa tudi po ostalih regijah. Kako lahko naša fizioterapija

Preberi več »

Fizioterapija

Fizioterapija Fizioterapija se ukvarja z rehabilitacijo posameznikov. Obstaja več vrst fizioterapije: manualna, nevrofizioterapija, RNO, športna, respiratorna, fizioterapija na domu itd. V našem podjetju se ukvarjamo s fizioterapijo na domu, zato bomo v tem članku podrobneje opisali, s čim se ukvarja ta vrsta fizioterapije.     Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija

Preberi več »

Brezplačen pregled + brezplačen darilni bon za vas!

Brezplačen pregled + darilni bon IMATE TEŽAVE S HOJO? FIZIOTERAPIJA, KI POMAGA! Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Delate zelo kratke korake? Hodite vedno slabše in manj stabilno? Ali pa sploh ne morete več hoditi? 97 ODSTOTKOV USPEŠNIH REHABILITACIJ! Z leti smo v podjetju Therapia d. o. o. ugotovili,

Preberi več »

7 kriterijev za izbiro najboljšega fizioterapevta na domu

7 kriterijev za izbiro najboljšega fizioterapevta na domu Fizioterapija na domu je za kliente, ki se težko vozijo, zelo pomembna veja fizioterapije. Če ste starejši ali močneje fizično prizadeti, bodisi zaradi bolezni ali poškodbe, potem je fizioterapija na domu kot nalašč za vas. Tukaj opisujemo 7 kriterijev, ki so najpomembnejši pri izbiri primernega fizioterapevta. Kriterijev,

Preberi več »