Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu Kranj

Fizioterapija na domu Kranj se izvaja:

Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju…

Kako lahko naša fizioterapija na domu Kranj pokriva celotno regijo?

Ker smo največje podjetje v Sloveniji, ki izvaja fizioterapijo na domu pomeni, da imamo največ zaposlenih fizioterapevtov. Na takšen način ni potrebno enemu fizioterapevtu pokrivati celotne regije. Vsak diplomirani fizioterapevt pokriva le del regije s tem pa dosežemo, da se terapevti manj vozijo kar pa botruje k temu, da do klientov ne zamujamo. Točnost je naša pomembna vrlina. Na takšen način se pri nas lahko izvaja fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice in fizioterapija na domu Maribor.

S kakšnimi primeri se ukvarja naša fizioterapija na domu Kranj?

Strah pred padcem, slabo ravnotežje, vrtoglavica, visoka starost, oslabelost, Parkinsonova bolezen, revmatična obolenja, možganska kap, multipla skleroza, poškodbe in zlomi, obraba sklepov, bolečina, nepokretnost, degenerativne spremembe na hrbtenici, kronične obstruktivne pljučne bolezni, srčno-žilna obolenja, metabolna obolenja, onkološko stanje, demenca, huntingtonova bolezen, amietrofična lateralna skleroza ALS, mišična distrofija, paraplegija, tetraplegija itd.

 

 

Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija na domu Kranj, odgovorite na kratka vprašanja:

Če želite, da k vam na dom pošljemo diplomiranega fizioterapevta, ki bo pri vas opravil brezplačen fizioterapevtski pregled, na katerem vam bo razložil, kako vam lahko pomagamo, pa nas pokličite na 080 44 66 ali pa nam pišite na info@therapia-dom.si Pišete nam lahko tudi preko spletnega obrazca. Kliknite tukaj.

Področja, kjer se izvaja rehabilitacija na domu, so naslednja: fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice.  

 

Zakaj ima naša fizioterapija na domu Kranj zaposlenih tako veliko fizioterapevtov?

V našem podjetju smo prvi v Sloveniji registrirali podjetje za fizioterapijo na domu. Ker smo bili pionirji na tem področju smo imeli manko tudi v znanju saj primernih metod za fizioterapijo na domu ni bilo razvitih. Zato smo svojo metodo za fizioterapijo na domu razvili kar sami. Ko smo jo razvili smo z njo začeli dosegati zelo dobre rezultate. Dobri rezultati pa so botrovali k temu da se večina ljudi ko se odloči za fizioterapijo na domu odloči za naše podjetje.

Kako je naša fizioterapija na domu Kranj razvila svojo metodo?

Rehabilitacija na domu je naša specializacija. Izvajamo samo te storitve. Ljudje, ki so naši klienti imajo težave s hojo, s pokretnostjo, z ravnotežjem, z nepokretnostjo, fizično oslabelostjo. Z vsem tem pa imajo težave tudi dojenčki ko se rodijo in do trenutka ko dobro hodijo. Zaradi tega smo našo metodo razvili tako, da smo za temelj vzeli naraven človeški razvoj saj če se otrok razvija po pravilnih fazah potem vedno normalno shodi. Če te faze niso pravilne pa je motorika otroka bolj ali manj motena. Takšen razvoj je za človeka razvila evolucija zakaj bi ga spremenili. Smo pa veliko let trdo delali in izpopolnjevali naš koncept na starejših klientih, da smo dosegli nivo in s tem rezultate kot jih dosegamo danes.

Ali celotna naša fizioterapija na domu Kranj izvaja terapije po tej metodi?

Seveda. Vsak naš diplomiran fizioterapevt se mora preden dobi kliente naučiti naše metode. Potem vsak dobi mentorja s katerim se dobiva enkrat na teden vsaj 2 leti in vsak teden predebatirata o vseh klientih kaj se bo delalo naslednji teden. Tako dosežemo optimalno rehabilitacijo vseh naših klientov. Vsi naši terapevti pa tudi po dveh letih še ves čas izmenjujejo znanje in se tako še izpopolnjujejo. Našo metodo preko vseh izkušenj diplomiranih fizioterapevtov razvijamo še naprej in to znanje potem zopet prenašamo na vse fizioterapevte.

Zakaj naša fizioterapija na domu Kranj izmenjuje znanje med fizioterapevti?

Posamezen fizioterapevt ima lahko le omejeno število klientov posledično pa tudi izkušenj in števila posameznih primerov. Celotno podjetje pa lahko pokriva celotno regijo s tem pa dobi neomejeno število klientov s tem pa izkušenj in različnih primerov. To je za naše kliente velika prednost saj imamo na takšen način zelo veliko izkušenj in posledično se nam ni potrebno učiti o novih primerih na klientih ampak ko je kakšen težji primer le pogledamo kdo vse je takšen primer že pozitivno rešil, kako je to naredil in tako se lotimo tudi novega primera.

Zakaj v našem podjetju kjer se izvaja fizioterapija na domu Kranj v večini primerov nimamo čakalnih dob?

Večina ambulantne fizioterapije ima čakalne dobe zato ker v ambulanti lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Ko so vsi zasedeni se začne ustvarjati  čakalna doba. Večina fizioterapevtov, ki izvajajo fizioterapijo na domu pa ali nimajo dovolj dela ali pa delajo sami. Sami delajo zato ker je organizirati podjetje iz fizioterapije na domu veliko težje kot v ambulanti. Zakaj? 1. ne moreš dobiti koncesije in s tem stalnega dohodka in vira klientov. 2. vsi terapevti so na terenu zato nimaš nobenega nadzora nad njihovim delom. Da organiziraš podjetje kjer kljub tema dvema dejstvoma vse nemoteno in kvalitetno teče potrebuješ še veliko drugih znanj ne le znanja o fizioterapiji. Pri nas smo takšno podjetje organizirali. Zato se poleg ostalih regij pri nas izvaja fizioterapija na domu Kranj z zelo izkušenimi in dodatno neformalno izobraženimi fizioterapevti. Zaradi tega dejstva sedaj večino časa nimamo čakalnih dob saj ko se nam število klientov dovolj poveča zopet zaposlimo novega terapevta in ga uvedemo v našo metodo. To bomo lahko počeli ves čas saj nismo omejeni s prostorom s tem pa nismo omejeni s številom terapevtov, ki jih lahko imamo. Več pa ko imamo klientov in s tem terapevtov več imamo tudi izkušenj kar pa bo za naše kliente samo še dodaten velik plus napram fizioterapevtu, ki dela sam omejeno število klientov.

Zakaj naša fizioterapija na domu Kranj izvaja brezplačne preglede?

To je pri nas seveda strošek, ki ga krije podjetje. Zakaj? Mi smo strokovnjaki na področju fizioterapije in rehabilitacije na domu in kot taki če hočemo klientu dati natančno oceno koliko mu bomo lahko pomagali, kako dolgo bo fizioterapija trajala, kako pogosto ga bi morali obiskovati… ga moramo videti in narediti fizioterapevtski pregled, se s klientom in svojci pogovoriti o vsem kaj se je dogajalo in kaj se dogaja s klientom hkrati pa prebrati zdravstveno dokumentacijo klienta. Le na takšen način lahko z dovolj veliko verjetnostjo rečemo tako in tako bo najbolje za vas. Če bi naša fizioterapija na domu Kranj klientu preko telefona svetovala kaj lahko naredimo z njim bi bilo neprofesionalno. Če pa bi za fizioterapevtski pregled računali se nam ne bi zdelo pravično saj nismo klientu naredili še nobene terapije pa bi že moral plačevati. Enostavno je potrebno klienta dobro oceniti, da mu lahko povemo kaj mu bomo lahko pomagali in zato izvajamo brezplačne preglede.

Zakaj naša fizioterapija na domu Kranj kljub temu, da izvede brezplačen fizioterapevtski pregled je le - ta pregled neobvezujoč?

Brezplačen fizioterapevtki pregled izvedemo zato ker smo strokovnjaki in moramo, dati klientom pred morebitno rehabilitacijo čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku njegove rehabilitacije na domu. Šele ko klient informacije dobi se lahko na podlagi dejstev odloči za rehabilitacijo. Zato ne bi bilo pravično, da bi klient, če se za rehabilitacijo po pridobitvi dejstev ne odloči moral plačati ta pregled oziroma še slabše, da bi bil potem obvezan, da se mora na njem začeti rehabilitacija na domu. Zaradi slednjih dejstev je naš brezplačni fizioterapevtski pregled tudi neobvezujoč.

 

 

Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija na domu Kranj, odgovorite na kratka vprašanja:

Če želite, da k vam na dom pošljemo diplomiranega fizioterapevta, ki bo pri vas opravil brezplačen fizioterapevtski pregled, na katerem vam bo razložil, kako vam lahko pomagamo, pa nas pokličite na 080 44 66 ali pa nam pišite na info@therapia-dom.si Pišete nam lahko tudi preko spletnega obrazca. Kliknite tukaj.

Področja, kjer se izvaja rehabilitacija na domu, so naslednja: fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice.  

 

Sorodni članki

Fizioterapija na domu Domžale

Fizioterapija na domu Domžale Fizioterapija na domu Domžale: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov, po celi Ljubljani in celotnih Domžalah. Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu

Preberi več »

Fizioterapija na domu Ljubljana

Fizioterapija na domu Ljubljana Fizioterapija na domu Ljubljana se izvaja: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljanski regiji enako pa tudi po ostalih regijah. Kako lahko naša fizioterapija

Preberi več »

Fizioterapija

Fizioterapija Fizioterapija se ukvarja z rehabilitacijo posameznikov. Obstaja več vrst fizioterapije: manualna, nevrofizioterapija, RNO, športna, respiratorna, fizioterapija na domu itd. V našem podjetju se ukvarjamo s fizioterapijo na domu, zato bomo v tem članku podrobneje opisali, s čim se ukvarja ta vrsta fizioterapije.     Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija

Preberi več »

Brezplačen pregled + brezplačen darilni bon za vas!

Brezplačen pregled + darilni bon IMATE TEŽAVE S HOJO? FIZIOTERAPIJA, KI POMAGA! Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Delate zelo kratke korake? Hodite vedno slabše in manj stabilno? Ali pa sploh ne morete več hoditi? 97 ODSTOTKOV USPEŠNIH REHABILITACIJ! Z leti smo v podjetju Therapia d. o. o. ugotovili,

Preberi več »

7 kriterijev za izbiro najboljšega fizioterapevta na domu

7 kriterijev za izbiro najboljšega fizioterapevta na domu Fizioterapija na domu je za kliente, ki se težko vozijo, zelo pomembna veja fizioterapije. Če ste starejši ali močneje fizično prizadeti, bodisi zaradi bolezni ali poškodbe, potem je fizioterapija na domu kot nalašč za vas. Tukaj opisujemo 7 kriterijev, ki so najpomembnejši pri izbiri primernega fizioterapevta. Kriterijev,

Preberi več »

Kakovostna hoja

Hoja. Kako kakovostno hoditi? Hoja je najpogostejša težava naših klientov, zato smo se specializirali za vzpostavljanje hoje tako nepokretnih kot tistih, ki imajo slabo ravnotežje, vrtoglavico, so slabotni, težko prehodijo daljše razdalje, ne morejo hoditi po stopnicah ali klancu, pa bi to radi, ne morejo hoditi brez pomoči, ne morejo vstati, hodijo pa lahko, lahko

Preberi več »

Nepokretnost

Nepokretnost Nepokretnost je velika težava zahodne civilizacije. S staranjem prebivalstva ta problematika postaja vedno bolj pereča. Tudi z razvojem medicine se ta težava samo še poglablja. Bolj kot je medicina razvita, dlje ljudje živijo, saj jim z zdravili zmanjšujejo povišan holesterol, krvi tlak, sladkor v krvi idr. Poleg tega so ljudje pri veliko bolezenskih stanjih,

Preberi več »

Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu Kje izvajamo fizioterapijo na domu? Fizioterapija na domu Ljubljana: Pokrivamo celotno območje Ljubljane, Domžale in vso bližnjo okolico. Če imamo kakšno luknjo, pa lahko pokrijemo tudi Kranj, Radovljico, Bled in Jesenice ter druge vasi blizu avtoceste Ljubljana–Jesenice. Fizioterapija na domu Maribor: Pokrivamo celotno območje Maribora. Kako fizioterapija na domu poteka pri nas?

Preberi več »