Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu Marbor

Fizioterapija na domu Maribor se izvaja?

Sedež našega podjetja je v Ljubljani. Na sedežu ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Mariboru, Domžalah, Kranju, Radovljici in Jesenicah.

Kako lahko naša fizioterapija na domu Maribor pokriva celotno zgoraj opisano regijo?

Ker smo največje podjetje v Sloveniji, ki izvaja fizioterapijo na domu pomeni, da imamo največ fizioterapevtov, ki izvajajo fizioterapijo v okviru našega podjetja. Na takšen način ni potrebno enemu fizioterapevtu pokrivati celotne regije, ki jo pokrivamo. Vsak diplomirani fizioterapevt pokriva le del regije s tem pa dosežemo, da se terapevti manj vozijo kar pa botruje k temu, da do klientov ne zamujamo. Točnost je naša pomembna vrlina, ki jo cenijo tudi naši klienti. Na takšen način se pri nas lahko izvaja fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Maribor, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica in fizioterapija na domu Jesenice.

S kakšnimi primeri se ukvarja naša fizioterapija na domu Maribor?

Vrtoglavica, visoka starost, strah pred padcem, slabo ravnotežje, oslabelost, možganska kap, multipla skleroza, poškodbe in zlomi, onkološko stanje, Parkinsonova bolezen, revmatična obolenja, demenca, huntingtonova bolezen, amietrofična lateralna skleroza ALS, mišična distrofija, metabolna obolenja, obraba sklepov, bolečina, nepokretnost, degenerativne spremembe na hrbtenici, kronične obstruktivne pljučne bolezni, srčno-žilna obolenja, paraplegija, tetraplegija itd.

 

 

Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija na domu, odgovorite na kratka vprašanja:

Če želite, da k vam na dom pošljemo diplomiranega fizioterapevta, ki bo pri vas opravil brezplačen fizioterapevtski pregled, na katerem vam bo razložil, kako vam lahko pomagamo, pa nas pokličite na 080 44 66 ali pa nam pišite na info@therapia-dom.si Pišete nam lahko tudi preko spletnega obrazca. Kliknite tukaj.

Področja, kjer se izvaja rehabilitacija na domu, so naslednja: fizioterapija na domu Ljubljana, fizioterapija na domu Domžale, fizioterapija na domu Kranj, fizioterapija na domu Radovljica, fizioterapija na domu Jesenice.  

 

Zakaj ima lahko naša fizioterapija na domu Maribor zaposlenih veliko fizioterapevtov?

V našem podjetju smo prvi v Sloveniji registrirali podjetje za fizioterapijo na domu. Ker smo bili pionirji na tem področju smo imeli manko tudi v znanju saj primernih metod za fizioterapijo na domu nikjer na svetu ni bilo razvitih. Zato smo svojo metodo za fizioterapijo na domu razvili kar sami. Ko smo jo razvili smo z njo začeli dosegati zelo dobre rezultate. Te pa sedaj z izpopolnjevanjem metode še izboljšujmo. Dobri rezultati in izkušnje pa so botrovali h temu, da se večina ljudi ko se odloči za fizioterapijo na domu odloči za naše podjetje. Vsak se namreč raje odloči za rehabilitacijo tam kjer je večja verjetnost, da bo uspešno rehabilitiran.

Kako je naša fizioterapija na domu Maribor razvila svojo metodo?

Rehabilitacija na domu je naša specializacija. Izvajamo samo te storitve. Ljudje, ki so naši klienti imajo težave s hojo, s pokretnostjo, z ravnotežjem, z nepokretnostjo, fizično oslabelostjo, nepokretnostjo…

Ker imajo z vsem tem težave tudi dojenčki ko se rodijo in do trenutka ko dobro hodijo. Zaradi tega smo našo metodo razvili tako, da smo za temelj vzeli naraven človeški razvoj saj če se otrok razvija po pravilnih fazah potem vedno normalno shodi. Če te faze niso pravilne pa je motorika otroka bolj ali manj motena. Takšen razvoj je za človeka razvila evolucija zakaj bi ga spremenili. Smo pa veliko let trdo delali in izpopolnjevanju naše metode na starejših klientih, da smo dosegli nivo in s tem rezultate kot jih dosegamo dan danes.

Ali celotna naša fizioterapija na domu Maribor izvaja terapije po tej metodi?

Tako je. Vsak naš diplomiran fizioterapevt se mora preden dobi kliente naučiti naše metode. Potem vsak dobi mentorja s katerim se dobiva enkrat na teden vsaj dve leti in vsak teden predebatirata o vseh klientih kaj se bo delalo naslednji teden na vsakem klientu posebej. Tako dosežemo optimalno rehabilitacijo vseh naših klientov. Vsi naši terapevti pa po dveh letih še ves čas izmenjujejo znanje med sabo na rednih srečanjih in se tako še izpopolnjujejo. Našo metodo preko vseh izkušenj diplomiranih fizioterapevtov razvijamo še naprej in to znanje potem zopet prenašamo na vse naše fizioterapevte.

Zakaj naša fizioterapija na domu Maribor izmenjuje znanje med fizioterapevti?

Posamezen fizioterapevt ima lahko le omejeno število klientov posledično pa tudi izkušenj na posameznih primerih. Celotno podjetje pa lahko pokriva celotno regijo s tem pa dobi neomejeno število klientov s tem pa tudi neomejeno število izkušenj na različnih primerih. To je za naše kliente velika prednost saj imamo na takšen način zelo veliko izkušenj z rehabilitacijo takšnih težav kot jih imajo oni. Posledično se nam ni potrebno učiti o novih primerih na novih klientih ampak ko je kakšen težji primer le pogledamo kdo od naših diplomiranih fizioterapevtov je takšen primer že pozitivno rešil, kako je to naredil in tako se lotimo tudi novega primera.

Zakaj v našem podjetju kjer se izvaja fizioterapija na domu Maribor v večini primerov nimamo čakalnih dob?

Večina ambulantne fizioterapije ima čakalne dobe zato ker v ambulanti lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Ko so vsi zasedeni se začne ustvarjati  čakalna doba. Večina fizioterapevtov, ki izvajajo fizioterapijo na domu pa ali nimajo dovolj dela ali pa delajo sami. Sami delajo zato ker je organizirati podjetje iz fizioterapije na domu veliko težje kot v ambulanti. Zakaj?

Prvič ne moreš dobiti koncesije in s tem stalnega dohodka in vira klientov.

Drugič vsi terapevti so na terenu zato v trenutku terapije nimaš nobenega nadzora nad njihovim delom. Da organiziraš podjetje kjer kljub temu vse nemoteno in kvalitetno teče potrebuješ še veliko drugih znanj ne le znanja o fizioterapiji. Če teh znanj nimaš je razlika v kakovosti fizioterapevtov prevelika. S tem pa mora klient imeti veliko srečo, da dobi dobrega fizioterapevta. Pri nas smo uspeli podjetje organizirati tako, da je bolj ali maj vseeno katerega fizioterapevta dobite saj vsi izvajajo fizioterapijo na enak način po isti metodi in si izmenjujejo iste izkušnje zato imajo vsi fizioterapevti skoraj enake rezultate. Zato se poleg ostalih regij pri nas izvaja fizioterapija na domu Maribor z zelo izkušenimi in dodatno neformalno izobraženimi fizioterapevti. Zaradi tega dejstva sedaj večino časa nimamo čakalnih dob saj ko se nam število klientov dovolj poveča zopet zaposlimo novega terapevta in ga uvedemo v našo metodo. To bomo lahko počeli ves čas saj nismo omejeni s prostorom s tem pa nismo omejeni s številom terapevtov, ki jih lahko imamo. Več pa ko imamo klientov in s tem terapevtov več imamo tudi izkušenj kar pa je za naše kliente samo še dodaten plus napram fizioterapevtu, ki sam izvaja terapije na omejenem številu klientov.

Zakaj naša fizioterapija na domu Maribor izvaja brezplačne preglede?

To je v našem podjetju seveda strošek, ki ga krije podjetje. Zakaj je tako? Mi smo strokovnjaki na področju fizioterapije in rehabilitacije na domu in kot taki če hočemo klientu dati natančno oceno koliko mu bomo lahko pomagali, kako dolgo bo fizioterapija trajala, kako pogosto ga bi morali obiskovati… ga moramo videti in narediti fizioterapevtski pregled, se s klientom in svojci pogovoriti o vsem kaj se je dogajalo in kaj se dogaja s klientom hkrati pa prebrati zdravstveno dokumentacijo klienta. Le na takšen način lahko z dovolj veliko verjetnostjo povemo koliko mu bomo lahko pomagali. Če bi naša fizioterapija na domu Maribor klientu preko telefona svetovala kaj lahko naredimo z njim bi bilo to neprofesionalno. Če pa bi za fizioterapevtski pregled računali ne bi bilo pravično saj klientu nismo naredili še nobene terapije pa bi že moral plačevati. Enostavno je potrebno klienta dobro oceniti, da mu lahko povemo kaj mu bomo lahko pomagali in zato izvajamo brezplačne preglede.

Zakaj naša fizioterapija na domu Maribor kljub temu, da izvedemo brezplačen fizioterapevtski pregled ta pregled izvedemo tudi neobvezujoče za klienta?

Brezplačen fizioterapevtki pregled izvedemo zato, ker smo strokovnjaki in moramo, dati klientom pred morebitno rehabilitacijo čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku njegove rehabilitacije na domu, o tem koliko mu sploh lahko pomagamo, kako dolgo bi fizioterapije trajale, koliko bi ga stalo… Šele ko klient informacije dobi se lahko na podlagi dejstev odloči za rehabilitacijo. Zato ne bi bilo pravično, da bi klient, če se za rehabilitacijo po pridobitvi dejstev ne odloči moral plačati ta pregled oziroma še slabše, da bi bil potem obvezan, da se mora po fizioterapevtskem pregledu pri njem začeti  rehabilitacija na domu. Zaradi slednjih dejstev je naš brezplačni fizioterapevtski pregled za vse kliente tudi neobvezujoč.

Sorodni članki

Fizioterapija na domu Maribor

Fizioterapija na domu Marbor Fizioterapija na domu Maribor se izvaja? Sedež našega podjetja je v Ljubljani. Na sedežu ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Mariboru, Domžalah, Kranju, Radovljici in Jesenicah. Kako lahko naša fizioterapija na domu Maribor pokriva celotno zgoraj

Preberi več »

Fizioterapija na domu Jesenice

Fizioterapija na domu Jesenice Fizioterapija na domu Jesenice Sedež našega podjetja je v Ljubljani. Na sedežu ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju, Radovljici, Jesenicah in Mariboru. Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, pokriva

Preberi več »

Fizioterapija na domu Radovljica

Fizioterapija na domu Radovljica Fizioterapija na domu Radovljica se izvaja? Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju, Radovljici, Jesenicah in Mariboru. Kako lahko naša fizioterapija na

Preberi več »

Fizioterapija na domu Kranj

Fizioterapija na domu Kranj Fizioterapija na domu Kranj se izvaja: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljani, Domžalah, Kranju… Kako lahko naša fizioterapija na domu Kranj pokriva celotno

Preberi več »

Fizioterapija na domu Domžale

Fizioterapija na domu Domžale Fizioterapija na domu Domžale: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov, po celi Ljubljani in celotnih Domžalah. Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu

Preberi več »

Fizioterapija na domu Ljubljana

Fizioterapija na domu Ljubljana Fizioterapija na domu Ljubljana se izvaja: Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti 63, 1000 Ljubljana. Na sedežu pa ne izvajamo fizioterapije saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da se vozimo do naših klientov po celi Ljubljanski regiji enako pa tudi po ostalih regijah. Kako lahko naša fizioterapija

Preberi več »

Fizioterapija

Fizioterapija Fizioterapija se ukvarja z rehabilitacijo posameznikov. Obstaja več vrst fizioterapije: manualna, nevrofizioterapija, RNO, športna, respiratorna, fizioterapija na domu itd. V našem podjetju se ukvarjamo s fizioterapijo na domu, zato bomo v tem članku podrobneje opisali, s čim se ukvarja ta vrsta fizioterapije.     Če želite vedeti, ali in kako vam lahko pomaga fizioterapija

Preberi več »

Brezplačen pregled + brezplačen darilni bon za vas!

Brezplačen pregled + darilni bon IMATE TEŽAVE S HOJO? FIZIOTERAPIJA, KI POMAGA! Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Delate zelo kratke korake? Hodite vedno slabše in manj stabilno? Ali pa sploh ne morete več hoditi? 97 ODSTOTKOV USPEŠNIH REHABILITACIJ! Z leti smo v podjetju Therapia d. o. o. ugotovili,

Preberi več »