FIZIOTERAPIJA LJUBLJANA

Fizioterapija Ljubljana se v našem podjetju izvaja po celotni ljubljanski regiji. Izvajamo fizioterapijo na domu za kliente, ki imajo težave z naslednjimi boleznimi in poškodbami:

Fizioterapija Ljubljana se pri nas izvaja na naslednjih območjih:

Fizioterapija Ljubljana sega vse do naslednjih krajev:

Fizioterapija se pod našim okriljem izvaja tudi v oddaljenejših krajih:

Zakaj se lahko v našem podjetju fizioterapija Ljubljana izvaja na tako velikem območju

Pri nas se izvaja izključno fizioterapija na domu klientov. To pomeni, da naš fizioterapevt klienta obišče na njegovem domu ali v domu starejših občanov, kjer klient živi.

Kako poskrbimo, da so vsi fizioterapevti enako kakovostni

Za fizioterapijo na domu nikjer na svetu ni razvita fizioterapevtska metoda. Fizioterapija na domu se ukvarja s specifičnimi težavami, ki jih druge metode rehabilitirajo le delno ali pa na način, da nekatere težave rehabilitirajo, druge pa ne. Ker imamo zelo veliko klientov in s tem izkušenj, se je iz potrebe razvila tudi možnost, da imamo dovolj znanja, da razvijemo svojo metodo, s katero nudimo idealno rehabilitacijo na domu za vse svoje kliente. Ko smo jo razvili, smo rezultate rehabilitacije drastično izboljšali. Danes vsi fizioterapevti v našem podjetju rehabilitacijo pri naših klientih izvajajo po naši metodi. Tako dosežemo, da med fizioterapevtoma v Ljubljani in Mariboru ni nobene razlike.

Čakalne dobe pri dejavnosti fizioterapija Ljubljana

V našem podjetju skoraj nimamo čakalnih dob. Razlog je v tem, da se pri nas izvaja fizioterapija na domu. To pomeni, da nismo omejeni s prostorom, zato lahko vedno, ko imamo preveč povpraševanja, zaposlimo novega fizioterapevta in ga uvedemo v izvajanje fizioterapije po svoji metodi. Tako dosežemo skrajšanje čakalnih dob.

Kakšne težave ima največ klientov, pri katerih se izvaja fizioterapija Ljubljana

Večina klientov ima težave z motoriko zaradi vseh zgoraj naštetih poškodb, bolezni in stanj. Nekateri imajo hude težave in so nepokretni, drugi so brez motoričnih težav, a so jim odkrili bolezen, ki bo vplivala na oslabitev motorike (Parkinsonova bolezen, mišična distrofija, multipla skleroza ipd.). Največ klientov pa ima zaradi zgoraj naštetih bolezni in poškodb večje ali manjše težave z mobilnostjo, pokretnostjo in ravnotežjem. To je osnovne težave klientov, ki želijo, da se pri njih izvaja rehabilitacija in z njo fizioterapija na domu. Ti klienti imajo zaradi bolezni, poškodb, starosti še veliko drugih težav, ki jih moramo hkrati reševati in paziti, da jih s fizioterapijo ne poslabšamo.

Kakšne težave so povezane s slabim ravnotežjem

Fizioterapija Ljubljana ima zelo veliko klientov, ki imajo slabo ravnotežje. Slabo ravnotežje je razlog za veliko drugih težav in znakov. Med najpogostejšimi so:

Ali lahko naša fizioterapija Ljubljana reši tudi te težave

Seveda! Te težave so v našem podjetju rešljive v 97 odstotokih primerov, ne glede na diagnozo. Zakaj? Ker smo v našem podjetju razvili metodo, s katero lahko rešimo omenjene težave. Osnovni koncept metode je posnemanje razvoja dojenčka. Ko se dojenček rodi, je nepokreten. Po točno določenih fazah razvoja pride do točke, ko ima slabo ravnotežje, in od tu naprej spet po točno določenih fazah razvoja ravnotežje izboljša do točke, da ima dobro ravnotežje. Te faze smo v našem podjetju posnemali, sedaj pa jih že deset let prenašamo na svoje kliente, ki imajo slabo ravnotežje. Največji izziv je hkrati izboljšati ravnotežje in okrepiti vse mišice ter natrenirati vse gibe v optimalnem vrstnem redu, kot to naredi otrok. To uganko fizioterapevti v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija Ljubljana, vseh deset let uspešno rešujemo, zato dosegamo tako dobre rezultate.

Kakšne težave so povezane z nepokretnostjo in nemobilnostjo

Fizioterapija Ljubljana ima zelo veliko klientov, ki so nepokretni in nemobilni. Nepokretnost in nemobilnost predstavljata napredujočo fazo za slabim ravnotežjem. Ko ima človek slabo ravnotežje, je samo vprašanje časa, kdaj bo nepokreten in nemobilen, če teh težav ne bo odpravil. Zakaj se to zgodi? Če vas je določena bolezen ali življenjski slog pripeljal do tega, da ste začeli izgubljati kakovost ravnotežja, in če ne boste nič naredili na tem področju, se bo ravnotežje tako poslabšalo, da si ne boste več upali hoditi, ne boste mogli več hoditi ali pa boste padli in se polomili.

Večina klientov, ki so nepokretni, začne izgubljati voljo do življenja, zanima jih vedno manj stvari, počutijo se kot breme za družino, družini se povečajo stroški za oskrbo in nego, klientom se začno vedno pogosteje pojavljati uroinfekti, zaprtja, pljučnice, preležanine itn. Da se to ne dogaja, mora biti nepokretni zelo pazljiv. Vendar obstaja še ena rešitev. Lahko se odločite za rehabilitacijo do ponovne vzpostavitve hoje. V večini primerov je to namreč mogoče. Ali je mogoče tudi v vašem primeru, lahko izveste tako, da nas pokličete ali kliknete okence pod besedilom. Na brezplačnem neobvezujočem fizioterapevtskem pregledu vam na podlagi veliko dosedanjih izkušenj razložimo, ali je ponovna hoja mogoča, kako dolgo bi trajala rehabilitacija, koliko bi vas fizioterapija stala in vse ostalo, kar vas zanima.

Če vas fizioterapija na domu zanima. Če imate kakšno vprašanje za nas ali bi se radi naročili na naš brezplačen neobvezujoč fizioterapevtski pregled, kliknite na povezavo pod tem člankom.

SORODNI ČLANKI:

FIZIOTERAPIJA