FIZIOTERAPIJA NA
DOMU
JESENICE

Fizioterapija na domu Jesenice Therapia, d. o. o.

Sedež našega podjetja je na Vojkovi cesti v Ljubljani. Na sedežu ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da klientom ni potrebno hoditi od doma, saj mi pridemo do njih. Na takšen način pri nas izvajamo fizioterapijo na domu po celotnih Jesenicah in vseh ostalih krajih, naštetih v nadaljevanju.

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, hkrati opravlja dejavnost tudi v ostalih krajih

Ker smo največje podjetje v Sloveniji, ki izvaja le fizioterapijo na domu, imamo največ zaposlenih fizioterapevtov. Na tak način enemu fizioterapevtu ni potrebno izvajati fizioterapije na Jesenicah in v vseh ostalih krajih. Ker vsak deluje le na določenem predelu, lahko s tem dosežemo, da se terapevti manj vozijo, kar je glavni vzrok, da h klientom ne zamujajo. Točnost je naša zelo pomembna vrlina.

Na takšen način se pri nas lahko istočasno izvajajo:

S kakšnimi primeri se ukvarja naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice?

Naši klienti so ljudje, ki imajo naslednje težave:

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, zaposlenih toliko fizioterapevtov

Prvi v Sloveniji smo registrirali podjetje za fizioterapijo na domu. Ker smo bili začetniki na tem področju, smo imeli pomanjkanje znanja, saj primerne metode za fizioterapijo na domu niso bile razvite. Zato smo svojo metodo za fizioterapijo na domu razvili sami. Z njo smo začeli dosegati zelo dobre rezultate. Dobri rezultati pa so bili glavni vzrok, da se večina ljudi, ko se odloči za fizioterapijo na domu, odloči za naše podjetje.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, razvilo svojo enkratno metodo

Rehabilitacija na domu klientov je naša specializacija. Osredotočeni smo samo na izvajanje rehabilitacije na domu in nič drugega. Naši klienti imajo težave s/z:

Z vsem tem pa imajo težave tudi dojenčki, od trenutka, ko se rodijo, do trenutka, ko dobro shodijo. Zaradi tega smo pri razvoju metode za osnovo vzeli naraven človeški razvoj, kot ga je človeku namenila evolucija. Če se otrok razvija po predvidljivih razvojnih stopnjah, vedno normalno shodi. Drugače pa je motorika otroka prizadeta. Takšen razvoj je za človeka oblikovala evolucija, zakaj bi ga torej ljudje spremenili. Vendar pa smo za prenos rehabilitacije z dojenčka na starostnika deset let let trdo delali in naš koncept izpopolnjevali na ogromno klientih, da smo dosegli raven in s tem rezultate, kot jih dosegamo danes.

Ali se pri vseh naših diplomiranih fizioterapevtih fizioterapija na domu Jesenice izvaja po tej metodi

Seveda! Vsak naš diplomiran fizioterapevt se mora, preden dobi svoje kliente, naučiti naše metode, s katero se pri nas izvaja fizioterapija na domu Jesenice. Poleg tega vsak diplomiran fizioterapevt dobi mentorja, s katerim se tedensko sestaja in poroča stanje ter napredek vseh klientov, mentor pa mu svetuje. Tako dosežemo optimalno rehabilitacijo pri vseh svojih klientih. Vsi naši terapevti si ves čas izmenjujejo znanje in se tako še dodatno izpopolnjujejo. Prav tako svojo metodo preko vseh izkušenj fizioterapevtov razvijamo še naprej, to zbrano znanje pa podjetje sistematično prenaša na vse svoje fizioterapevte.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, izmenjuje znanje in izkušnje z vsemi svojimi diplomiranimi fizioterapevti

Posamezni fizioterapevt ima lahko le omejeno število klientov, posledično pa tudi omejene izkušnje s posameznimi primeri. Celotno podjetje pa lahko izvaja fizioterapijo na neomejenem številu klientov in s tem dobi tudi naš fizioterapevt neomejene izkušnje iz različnih primerov. To je za posameznega klienta velika prednost, saj imamo veliko podobnih primerov in s tem izkušenj z določeno težavo oziroma boleznijo. Ko dobimo klienta z zapleteno diagnozo, to za našega fizioterapevta ni težava, saj smo zagotovo imeli v preteklosti podoben primer in vemo, kako tak primer obravnavati.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, večino časa nimamo čakalnih dob

Večina fizioterapevtskih podjetij, ki deluje v ambulanti, ima čakalne dobe, ker v ambulanti lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Ko so vsi fizioterapevti zasedeni, začne nastajati čakalna vrsta.

Fizioterapija na domu ni omejena s prostorom

Ob povečanju števila klientov vedno zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga uvedemo v rehabilitacijo na domu po svoji zelo učinkoviti metodi. Pri tem nismo omejeni s prostorom, s tem pa nismo omejeni s številom terapevtov, ki jih lahko imamo. Več kot bomo imeli klientov in s tem terapevtov, več bomo imeli tudi izkušenj. To pa bo za naše kliente samo še dodatena prednost v primerjavi s fizioterapevti, ki delajo v ambulanti, in tudi tistimi, ki sami izvajajo fizioterapijo na domu.

Zakaj naše podjetje Therapia, d. o. o., fizioterapija na domu Jesenice, vsepovsod izvaja brezplačne preglede

To predstavlja strošek podjetja, a smo strokovnjaki, ki izvajamo fizioterapijo in rehabilitacijo na domu. Če želimo klientu, ki se zanima za našo fizioterapijo na domu, podati objektivno oceno, koliko mu bomo lahko pomagali, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kako pogosto bi ga morali obiskovati itn., ga moramo videti in opraviti fizioterapevtski pregled, se z njim in svojci pogovoriti o vseh težavah, hkrati pa moramo prebrati še zdravstveno dokumentacijo klienta. Le na takšen način lahko kasneje tudi dosežemo to, kar si s klientom zadamo. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Jesenice, to želelo narediti kar po telefonu, bi bilo nestrokovno, če ne že površno. Če bi za brezplačen pregled izstavili račun, po našem mnenju ne bi bilo pravično.

Kakšne informacije prejme klient, ko pri njem naša fizioterapija na domu Jesenice opravi brezplačen fizioterapevtski pregled

Brezplačen fizioterapevtski pregled izvedemo, ker smo strokovnjaki in moramo pred morebitno rehabilitacijo na domu svojim klientom podati čim bolj točne in zanesljive informacije o njenem poteku. Podobno kot jih da zdravnik klientu pred operacijo. Šele ko klient dobi informacije, se lahko na podlagi dejstev odloči, ali se bo pri njem rehabilitacija na domu izvajala ali ne. Zaradi tega je naš brezplačen fizioterapevtski pregled vedno tudi neobvezujoč.

Če želite več informacij o svoji morebitni rehabilitaciji tudi vi, kliknite na spodnjo povezavo in nam pošljite sporočilo. Naša fizioterapija na domu Jesenice vam bo v najkrajšem možnem času tudi odgovorila.

SORODNI ČLANKI:

FIZIOTERAPIJA