Therapia, fizioterapija na domu, d. o. o.

Telefon: 080 44 66 | E-mail: info@therapia-dom.si

Fizioterapija Šentjur se izvaja na območju celotnega Šentjurja na domovih naših klientov. Specializirani smo za fizioterapijo na domu, kljub temu da imamo sedež podjetja v Ljubljani, kjer pa fizioterapije ne izvajamo.  To pomeni, da naši klienti ne potrebujejo hoditi od doma, saj se mi pripeljemo do njih. Tako lahko fizioterapijo na domu opravljamo po veliko krajih v Sloveniji med drugim tudi v Šentjurju. Fizioterapija Šentjur omogoča še več udobja med rehabilitacijo. 

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija Šentjur, opravlja dejavnost tudi v ostalih krajih?

Smo največje fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji, ki izvaja fizioterapijo na domu, posledično imamo največ zaposlenih fizioterapevtov. Naši fizioterapevje izvajajo fizioterapijo le v enem kraju, ki jim je dodeljen. Zato se terapevti manj vozijo, saj vsak deluje na zanj dodeljenem območju. Posledično je lahko ena naših najpomembnejših vrlin točnost, da h klinetom ne zamujamo.

Pogoste težave naših klientov, pri katerih se izvaja fizioterapija Šentjur, so:

fizioterapija Šentjur

Težave z ravnotežjem

Stalen pojav vrtoglavic

Strah pred padci

Starost

Oslabelost mišic

Slabša gibljivost

Poškodbe, zlomi

Težave s sklepi

Degenerativne spremembe na hrbtenici

Kap

ALS ali amietrofična lateralna skleroza

Multipla skleroza

Parkinsonova bolezen

Huntingtonova bolezen

Mišična distrofija

Revmatična obolenja

Kronične obstruktivne pljučne bolezni

Srčno-žilna obolenja

Metabolna obolenja

Onkološko stanje

Pogosta vprašanja

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija Šentjur, zaposlenih toliko fizioterapevtov?

V Sloveniji smo začetniki fizioterapije na domu. Ker v Sloveniji pred 10 leti ni bilo primernih metod razvitih za fizioterapijo na domu, smo se odločili razviti svojo lastno metodo. Z našo metodo dosegamo odlične rezultate. Rezultati so tudi glavni razlog, da se danes večina ljudi, ki se odloči za fizioterapijo na domu, odloči za nas.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija Šentjur, ki poteka na domu, razvilo svojo enkratno metodo?

Naša glavna dejavnost je rehabilitacija klientov na njihovem domu. Osredotočamo se le na rehabilitacijo na domu. Naši klienti imajo težave s/z: težave s fizično oslabelostjo, težave s slabim ravnotežjem, težave s hojo, težave s pokretnostjo oz. mobilnostjo, težave z nepokretnostjo. Omenjene težave imajo novorojenčki do trenutka, ko dobro shodijo. Osnova za razvoj naše metode je bila prav evolucija razvoja človeške hoje. Vsak otrok, ki se normalno razvija po razvojnih stopnjah, v nekem trenutku shodi. Tak človeški razvoj je oblikovala evolucija. Svojo tehniko prenosa vzorca razvoja dojenčka na rehabilitacijo starostnika smo deset let izpopolnjevali z našimi klienti. To nam je omogočilo, da smo dosegli raven in rezultate, s katerimi se lahko pohvalimo danes.

Ali se pri vseh naših diplomiranih fizioterapevtih naša fizioterapija Šentjur izvaja po tej metodi?

Da, tako je! Vsi naši diplomirani fizioterapevtje se, pred prevzemom klientov, naučijo našo metodo, s katero se pri nas izvaja fizioterapija na domu Šentjur. Vsak naš fizioterapevt ima svojega mentorja, s katerim se tedensko srečuje. Na srečanjih se pogovorita o stanju ter napredku vseh klientov, mentor pa mu poda nasvete, kako z vsakim klientom nadaljevati. S tem sistemom zagotovimo optimalno kakovost rehabilitacije pri vsakem klientu. Naši diplomirani fizioterapevti si ves čas izmenjujejo znanje in se tako še dodatno strokovno izpopolnjujejo. Metodo še vedno razvijamo preko izkušenj naših fizioterapevtov, zbrano znanje pa sistematično prenašamo na vse svoje fizioterapevte. Fizioterapija Šentjur zaposluje izredno strokovne terapevte.

Zakaj naše podjetje izmenjuje znanje in izkušnje z vsemi svojimi diplomiranimi fizioterapevti?

Naši fizioterapevti imajo omejeno število klientov in posledično omejeno količino izkušenj s posameznimi primeri. Vendar pa vsi skupaj izvajamo fizioterapijo na domu z neomejenim številom klientov. Tako imamo neomejeno izkušenj iz različnih primerov naših klientov. To je velika prednost za klienta, ki je rehabilitiran pri nas, saj imamo veliko podobnih primerov in s tem izkušenj z težavo oziroma boleznijo, ki pesti tudi njega. Nobena zahtevna diagnoza za našega fizioterapevta ni težava, saj smo v preteklosti zagotovo imeli veliko podobnih primerov, ki smo jih že uspešno obravnavali. Tako imamo za vsak primer znanje, kako se le – tega lotiti. Fizioterapevt, ki deluje samostojno, ne more imeti takega števila klientov in izkušenj kot podjetje z večim številom fizioterapevtov.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija Šentjur, večino časa nimamo čakalnih dob?

Veliko fizioterapevtskih podjetij, ki deluje v ambulanti, ima čakalne dobe, saj lahko v ambulanti dela le omejeno število fizioterapevtov. Posledično ob povečanju števila klientov hitro nastanejo čakalne vrste. Fizioterapevtska podjetja, ki delamo na domu klientov pa nismo omejena s prostorom. Ob povečanju števila klientov v najkrajšem možnem času zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga uvedemo v rehabilitacijo na domu po svoji zelo učinkoviti fizioterapevtski metodi. Pri nas nimamo omejitev pri zaposlovanju, saj nismo omejeni s prostorom in s številom fizioterapevtov, ki lahko delajo za nas. Sorazmerno s povečanjem števila klientov, se veča tudi število naših fizioterapevtov in izkušenj, kar predstavlja veliko prednost za naše kliente.

Zakaj naše podjetje Therapia, d. o. o., fizioterapija Šentjur, vsepovsod izvaja brezplačne preglede?

Naš fizioterapevtski pregled je brezplačen. Klientu, ki se zanima za našo fizioterapijo na domu, na pregledu podamo objektivno oceno, o tem kako mu bomo pomagali, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kako pogosto ga bomo morali obiskovati itn. Da lahko podamo vse te informacije, ga moramo obiskati in opraviti fizioterapevtski pregled, se z njim in njegovimi svojci pogovoriti o vseh težavah ter preučiti zdravstveno dokumentacijo klienta. To je pogoj, da lahko kasneje dosežemo cilj, ki si ga s klientom na pregledu zastavimo. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Šentjur, to želelo opraviti kar po telefonu, bi bilo to površno in nestrokovno.

Ali je običajno, da se pred začetkom terapij izvede brezplačen fizioterapevtski pregled, kot ga izvede naša fizioterapija Šentjur, ki poteka na domu?

Brezplačen pregled opravimo z namenom, da podamo čim bolj natančne in zanesljive informacije o poteku morebitne rehabilitacije na domu. Podobno kot to naredi zdravnik s preiskavo pred operacijo. Šele ko zdravnik pridobi podatke iz preiskav in se s klientom temeljito pogovori, se klient dokončno odloči za operacijo. Tudi v našem podjetju je zelo podobno. Ko klient pridobi vse informacije, se odloči ali bo pričel s fizioterapijo na domu. Z našim fizioterapevtskim pregledom se torej ne zavežete k ničemur.

Zakaj izbrati nas?

Strastni do svojega poklica

Svoj poklic opravljamo s srcem in verjamemo, da je empatija ključ do uspeha.

Vaše težave natančno preučimo

Vaše težave so naša skrb, zato se v vsako podrobno poglobimo.

Lastna metoda rehabilitacije

Našo rehabilitacijsko metodo so razvili izkušeni strokovnjaki.

Terapevti, ki razumejo vaše težave

Zaupajte nas svoje težave in potrudili se bomo, da bomo našli rešitev

 

Fizioterapija Šentjur je zelo udobna, hitra in strokovna rehabilitacija.
Na voljo imate brezplačen fizioterapevtski pregled

Kje nas najdete?