FIZIOTERAPIJA NA DOMU VELENJE

Fizioterapija na domu Velenje Therapia, d. o. o.

Sedež našega podjetja je na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani, kjer pa ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da klientom ni potrebno hoditi od doma, saj pridemo na dom pacienta ali v dom upokojencev. Na takšen način lahko v različnih krajih, poleg Velenja, izvajamo našo fizioterapijo na domu.

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Velenje, opravlja dejavnost tudi v ostalih krajih

Naše podjetje je največje podjetje za rehabilitacijo in fizioterapijo na domu klientov v Sloveniji. Imamo največ število zaposlenih fizioterapevtov, ki izvajajo rehabilitacijo po domovih. Naši fizioterapevti ne izvajajo fizioterapije v vseh krajih, kjer podjetje opravlja dejavnost, saj vsak deluje le na posameznem območju. Tako se naši fizioterapevtje manj vozijo, kar je tudi glavni vzrok, da h klientom ne zamujamo. Terapevti pa so posledično tudi bolj spočiti in manj pod stresom.

V našem podjetju se lahko hkrati izvajajo:

Najpogostejše težave naših klientov, pri katerih se izvaja fizioterapija na domu Velenje, so:

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Velenje, zaposlenih toliko fizioterapevtov

Smo prvi v Sloveniji, ki izvajamo le fizioterapijo in rehabilitacijo na domu. Ob naših začetkih pred desetletjem, ni bilo učinkovitih fizioterapevtskih metod, razvitih za fizioterapijo na domu. Tako smo razvili svojo metodo za rehabilitacijo na domu klientov. S svojo metodo smo pričeli dosegati nadpovprečno dobre rezultate. Rezultati pa so bili tudi glavni vzrok, da se danes največ ljudi, ki se odloči za fizioterapijo na domu, odloči za rehabilitacijo na domu pri nas.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Velenje, razvilo svojo enkratno metodo

Specializirani smo za rehabilitacijo na domu, ki je edina vrsta rehabilitacije, ki jo opravljamo.

Naši klienti imajo naslednje težave:

Enake težave imajo tudi dojenčki, od trenutka, ko se rodijo, do trenutka, ko začno kakovostno hoditi. Kot osnovo svoje metode smo vzeli pravilen razvoj človeške hoje od rojstva in zgodnjega otroštva. Če se otrok pravilno razvija po razvojnih stopnjah, bo sle kot prej kakovostno hodil. Sicer pa bosta motorika in hoja otroka bolj ali manj okrnjeni. Omenjeni razvoj je za človeka oblikovala evolucija v več tisoč letih, zato ni smiselno, da bi takšen način pri rehabilitaciji spreminjali. Treba je le posnemati evolucijo in prenesti stvari, ki jih delajo otroci, na starejše. Metodo smo razvijali 10 let s pomočjo fizioterapije pri naših klientih. Poleg tega smo znanje ves čas nadgrajevali s preučevanjem znanstvenih člankov. Na tak način smo dosegli raven in s tem rezultate, kot jih imajo naši fizioterapevti danes.

Ali se pri vseh naših klientih izvaja fizioterapija na domu Velenje po naši metodi

Naši diplomirani fizioterapevt se morajo, preden začnejo rehabilitirati kliente, naučiti izvajati tudi našo rehabilitacijsko fizioterapevtsko metodo, ki smo jo razvili sami. S to metodo se pri nas izvaja fizioterapija na domu Velenje. Poleg tega ima vsak naš fizioterapevt svojega izkušenega mentorja, s katerim se tedensko sestajata. Fizioterapevt na srečanjih mentorju poroča o zdravstvenem stanju ter napredku svojih klientov. Mentor pa mu za vsakega klienta svetuje, kako naj mu pomaga in ga rehabilitira do naslednjega srečanja. Tako dosežemo enako kakovost rehabilitacije pri vseh klientih. Naši diplomirani fizioterapevti si ves čas izmenjujejo znanje in izkušnje ter se na tak način še dodatno strokovno izpopolnjujejo. Našo metodo preko izkušenj svojih fizioterapevtov ves čas izpopolnjujemo in znanje sistematično prenašamo na vse svoje diplomirane fizioterapevte.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Velenje, izmenjuje znanje in izkušnje med vsemi svojimi diplomiranimi fizioterapevti

Posamezen diplomiran fizioterapevt ima le omejeno število klientov. Posledično ima omejeno izkušenj s posameznimi primeri bolezni ali poškodb. Na drugi strani pa lahko celotno podjetje izvaja fizioterapijo na domu na neomejenem številu klientov z najrazličnejšimi težavami in boleznimi, s katero pridobimo neomejeno količino izkušenj.

To je za naše kliente velika prednost, saj imamo veliko podobnih primerov in s tem izkušenj z določeno težavo oziroma boleznijo, kot jo ima le en posameznik. Ko dobimo klienta z zapleteno diagnozo, to za naše fizioterapevte ni težava, saj smo v preteklosti imeli veliko podobnih primerov, ki smo jih že uspešno rehabilitirali. Tako takoj vemo, kako primer obravnavati, da ga bomo uspešno rešili.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija na domu Velenje, večino časa nimamo čakalnih dob

Fizioterapija se v večini opravlja v ambulantah, kjer lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Zaradi omejenega števila fizioterapevtov, ki lahko prevzamejo kliente, lahko začne nastajati čakalna vrsta. Zato tega ima večina fizioterapevtskih podjetij čakalne dobe.

Fizioterapija na domu ni omejena z delom v ambulanti in tako tudi ne s prostorom. Ob povečanju števila klientov zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga v delo uvedemo po svoji fizioterapevtski metodi. Pri zaposlovanju novih fizioterapevtov nimamo omejitev zaradi prostora. Posledično nismo omejeni s številom fizioterapevtov, ki lahko izvajajo fizioterapijo pri naših klientih.

Več kot imamo klientov, več imamo tudi fizioterapevtov. Hkrati pa kot celota pridobivamo več izkušenj, kar je za naše kliente samo dodatna prednost. Poleg tega, da pri nas ni čakalnih dob. Fizioterapevti, ki izvajajo fizioterapijo v ambulantah, in tisti, ki izvajajo fizioterapijo na domu, za sabo nimajo takšnega podjetja, kot je naše.

Zakaj naše podjetje Therapia, d. o. o., fizioterapija na domu Velenje, pri vseh klientih izvaja brezplačne preglede

Naš fizioterapevtski pregled je za kliente brezplačen. Rehabilitacija in fizioterapija na domu je naše edino področje delovanja, saj smo strokovnjaki za to področje. Če želimo klientu, ki se zanima za fizioterapijo na domu, podati oceno, koliko mu bomo lahko pomagali, kako pogosto bo moral imeti fizioterapije, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kaj vse bo lahko dosegel itn., ga moramo obiskati in pri njem opraviti pregled ter se z njim in njegovimi svojci pogovoriti o vseh boleznih in težavah, ki jih ima. Poleg tega pa moramo prebrati še klientovo zdravstveno dokumentacijo, ki jo ima doma. Le tako lahko z gotovostjo povemo, kaj bomo res lahko dosegli z rehabilitacijo in v kolikšnem času. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Velenje, to želelo narediti kar po telefonu, bi bilo nestrokovno. Če bi za fizioterapevtski pregled računali, pa to po našem mnenju ne bi bilo pravično, saj se fizioterapija na domu ni še niti začela izvajati.

Ali je tudi drugod običajno, da se pred začetkom terapij izvede fizioterapevtski pregled, kot ga izvede naša fizioterapija na domu Velenje?

Ponavadi ja. Večinoma pa so ti pregledi plačljivi. Pregledi se izvedejo, ker moramo fizioterapevti pred morebitno rehabilitacijo na domu svojim klientom podati čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku njihove rehabilitacije na domu. Podobno kot zdravnik pred operacijo izvede potrebne preiskave pri klientu. Ko opravi vse potrebne preiskave in se je s klientom temeljito pogovoril, lahko natančno pojasni, kako bo njegova operacija potekala. Šele takrat se lahko klient za operacijo dokončno odloči. Pri nas je sistem zelo podoben. Šele ko pregledamo klienta, njegovo zdravstveno dokumentacijo ter se z njim in svojci pogovorimo, dobimo dovolj informacij, da mu lahko razložimo vse glede rehabilitacije. Ko klient dobi vse potrebne informacije, pa se lahko na podlagi dejstev odloči, ali se bo za fizioterapijo na domu odločil ali ne. Zaradi vsega tega je naš fizioterapevtski pregled brezplačen in neobvezujoč.

Če želite več informacij o rehabilitaciji na svojem domu ali bi se radi naročili na naš brezplačen pregled, kliknite na spodnjo povezavo in nam pošljite sporočilo. Naša fizioterapija na domu Koper vam bo v najkrajšem možnem času z veseljem tudi odgovorila na vsa vprašanja, ki jih imate.

SORODNI ČLANKI: