Therapia d.o.o.

THERAPIA d.o.o.

BREZPLAČNI PREGLED
+ DARILNI BON

Imate težave s hojo?

FIZIOTERAPIJA, KI POMAGA!

Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Delate zelo kratke korake? Hodite vedno slabše in manj stabilno? Ali pa sploh ne morete več hoditi?

97 % uspešnih rehabilitacij!

Z leti smo v podjetju Therapia d. o. o. ugotovili, da z obstoječimi fizioterapevtskimi metodami in tehnikami ne moremo dosegati zadovoljivih rezultatov pri ljudeh, ki imajo težave s hojo. Zato smo naši diplomirani fizioterapevti za kliente razvili svojo tehniko fizioterapije, s katero dosegamo neverjetno dobre rezultate. Kar 97 odstotkov bolnikov, ki jih prevzamemo, namreč postavimo nazaj na noge, da hodijo vsaj tako dobro, kot pred tem, ko so opešali. Večino pa rehabilitirajo še v boljšo formo.

Komu pomagamo?

Podjetje Therapia, d. o. o. se je kot prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji specializiralo za fizioterapijo na domu. Zato smo danes najstarejše takšno fizioterapevtsko podjetje z največ izkušnjami s področja fizioterapije na domu. Pomagamo ljudem s slabim ravnotežjem, tistim, ki ne morejo več hoditi, nevrološkim bolnikom, kot so bolniki po možganski kapi, bolnikom s Parkinsonovo boleznijo, multiplo sklerozo, manj znano amiotrofično lateralno sklerozo in drugim. Prav tako pomagamo tudi bolnikom, ki so opešali zaradi starosti, vrtoglavice, poškodbe, degenerativnih sprememb, rakastih tumorjev in operacije.

Z leti dela smo si nabrali veliko izkušenj, da lahko dvignemo kakovost življenja in samostojnost svojih klientov, čeprav so v povprečju stari od 70 do 100 let. Ko klient napreduje, poleg vsega, kar s tem pridobi, prepreči najhujše, kar bi sledilo, če bi nazadoval in obležal: preležanine, pljučnice, depresijo, odvisnost od drugih ali celo smrt. Tudi vam ali vašim najbližjim lahko izkušeni diplomirani fizioterapevti opravijo brezplačen neobvezujoč pregled in vam brez nadaljnjih obveznosti strokovno svetujejo, kakšne so možnosti za izboljšanje hoje, stabilnosti, ravnotežja, bolečin, gibljivosti in podobno. Povedali vam bodo, kakšne izkušnje imajo s podobnimi bolniki in kako bi potekala terapija.

Na brezplačen pregled se lahko naročite na telefonski številki 080 44 66 ali elektronskem naslovu info@therapia-dom.si. Več o nas si lahko preberete na spletni strani, na kateri se nahajate. Odločili smo se, da tudi vam, dragi obiskovalci spletne strani, kljub velikemu povpraševanju in delu, poleg brezplačnega pregleda ponudimo še 50-odstotni popust na prvo terapijo. Pogoj je, da imate težavo, ki jo odpravljamo, ter da živite na našem območju delovanja. Področja, kjer se izvaja naša rehabilitacija na domu, so naslednja:

  • fizioterapija na domu Ljubljana,
  • fizioterapija na domu Domžale,
  • fizioterapija na domu Medvode,
  • fizioterapija na domu Kranj,
  • fizioterapija na domu Škofja Loka,
  • fizioterapija na domu Radovljica,
  • Fizioterapija na domu Jesenice.

ČE ŽELITE PRIDOBITI DARILNI BON ZA 50% POPUST NA PRVO TERAPIJO NAM PIŠITE NA EMAIL: info@therapia-dom.si

Brezplačni darilni bon!

Pogoj za koriščenje darilnega bona, ki ga boste prejeli po elektronski pošti, je, da ga pokažete diplomiranemu fizioterapevtu ob brezplačnem pregledu na vašem domu. Da vam ga lahko pošljemo, potrebujemo naslov bivanja klienta, ki bo bon izkoristil, in vaš elektronski naslov, na katerega vam bomo poslali bon. Vsak klient lahko izkoristi le en darilni bon. Darilni bon unovčite najkasneje do 31. oktobra 2018. Če niste prepričani, ali ste primerni za našo obravnavo, nas pokličite in vprašajte.

Darilni bon lahko tudi podarite kot darilo svojim bližnjim, ki potrebujejo pomoč.