Therapia, fizioterapija na domu, d. o. o.

Telefon: 080 44 66 | E-mail: info@therapia-dom.si

Fizioterapija, ki pomaga!

Imate težave s hojo? Če jih imate, bi vam radi podarili svoj darilni bon, ki vsebuje brezplačen fizioterapevtski pregled in prvo uro fizioterapije po 50 odstotnem popustu.

Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Delate zelo kratke korake? Hodite vedno slabše in manj stabilno? Ali pa sploh ne morete več hoditi?

Kako uspešna je naša fizioterapija na domu

97 ODSTOTKOV USPEŠNIH REHABILITACIJ! Z leti smo v podjetju Therapia, d. o. o., ugotovili, da z obstoječimi fizioterapevtskimi metodami in tehnikami ne moremo dosegati zadovoljivih rezultatov pri ljudeh, ki imajo težave s hojo. Zato smo diplomirani fizioterapevti za kliente razvili svojo tehniko fizioterapije, s katero dosegamo neverjetno dobre rezultate. Kar 97 odstotkov bolnikov, ki jih prevzamemo, postavimo nazaj na noge. Namreč hodijo vsaj tako dobro kot pred tem, ko so opešali. Večino pa rehabilitiramo v še boljšo formo.

Komu lahko naša fizioterapija pomaga

Podjetje Therapia, d. o. o., se je kot prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji specializiralo za fizioterapijo na domu. Zato smo danes najstarejše takšno fizioterapevtsko podjetje z največ izkušnjami s področja fizioterapije na domu. Pomagamo ljudem s slabim ravnotežjem, tistim, ki ne morejo več hoditi, nevrološkim bolnikom, kot so bolniki po možganski kapi, bolnikom s Parkinsonovo boleznijo, multiplo sklerozo, manj znano amiotrofično lateralno sklerozo in drugim. Prav tako pomagamo tudi bolnikom, ki so opešali zaradi starosti, vrtoglavice, poškodbe, degenerativnih sprememb, rakastih tumorjev in operacije.

Brezplačen neobvezujoč fizioterapevtski pregled

Z leti dela smo si nabrali veliko izkušenj, da lahko dvignemo kakovost življenja in samostojnost svojih klientov, čeprav so v glavnem stari od 70 do 100 let. Ko klient napreduje, poleg vsega, kar s tem pridobi, prepreči najhujše, kar bi sledilo, če bi nazadoval in obležal: preležanine, pljučnice, depresijo, odvisnost od drugih ali celo smrt. Tudi vam ali vašim najbližjim lahko izkušeni diplomirani fizioterapevti opravijo brezplačen neobvezujoč fizioterapevtski pregled in vam brez nadaljnjih obveznosti strokovno svetujejo, kakšne so možnosti za izboljšanje hoje, stabilnosti, ravnotežja, bolečin, gibljivosti in podobno. Povedali vam bodo, kakšne izkušnje imajo s podobnimi bolniki in kako bi potekala terapija.

Na brezplačen pregled se lahko naročite na telefonski številki 080 44 66 ali elektronskem naslovu info@therapia-dom.si. Več o nas si lahko preberete na naši spletni strani. Odločili smo se, da tudi vam, dragi obiskovalci spletne strani, kljub velikemu povpraševanju in delu poleg brezplačnega pregleda ponudimo še 50‑odstotni popust na prvo terapijo. Pogoj je, da imate težavo, ki jo odpravljamo, ter da živite na našem območju delovanja.

Primer bolnika

»Moja 88-letna mama je pred nekaj meseci že skoraj povsem obležala, ko sem na internetu našla informacijo, da za takšne primere obstaja fizioterapija in da ji lahko pomaga. Zaradi tega sem se takrat v velikem upanju obrnila nanje. Opravili so brezplačen pregled, med katerim so ugotovili, da je za mamo mogoče še veliko narediti. Zato smo se odločili za terapije, na začetku dvakrat na teden, ko je mama obvladala osnovo, pa smo zmanjšali obiske na enkrat na teden. Ko se je fizioterapija začela, je morala mama na začetku delati le vaje v postelji. Ko je napredovala, je dobivala težje vaje. Vedno je vse dobila tudi narisano in napisano, da je vadila še sama ali z nami. Sledili so svoji tehniki, ki je popolnoma prilagojena za takšne ljudi, kot je moja mama. Danes mama spet kuha in skrbi sama zase. Za vse to se jim iskreno zahvaljujeva.«

Marta Novak

image-divider

Brezplačen darilni bon

Pogoj za izkoriščenje darilnega bona je, da povejte diplomiranemu fizioterapevtu ob brezplačnem pregledu na svojem domu, da ste ponudbo videli na naši spletni strani. Vsak klient lahko izkoristi le en darilni bon. Darilni bon unovčite najkasneje do preklica.

Če bi se radi naročili na brezplačen fizioterapevtski pregled ali če niste prepričani, da ste primerni za našo obravnavo, kliknite spodnjo povezavo in nas vprašajte, kar koli vas skrbi.

Darilni bon lahko tudi podarite kot darilo svojim bližnjim, ki potrebujejo pomoč. Dajte jim le telefonsko številko in tudi oni naj povedo, da so ponudbo videli na spletni strani podjetja.

Potrebujete več informacij ali pa se želite prijaviti na brezplačen pregled?