FIZIOTERAPIJA NA DOMU KOPER

Fizioterapija na domu Koper Therapia, d. o. o.

Sedež našega podjetja je na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani, kjer ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. To pomeni, da klientom ni potrebno hoditi od doma, saj naš fizioterapevt pride na dom pacienta ali v dom upokojencev. Na takšen način lahko v različnih krajih, poleg Kopra, izvajamo našo fizioterapijo na domu.

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Koper, opravlja dejavnost tudi v ostalih krajih

Naše podjetje je največje podjetje za rehabilitacijo in fizioterapijo na domu klienta v Sloveniji. Imamo največ zaposlenih fizioterapevtov, ki izvajajo rehabilitacijo po domovih. Naši fizioterapevtje ne izvajajo fizioterapije v vseh krajih, kjer podjetje opravlja dejavnost, saj vsak deluje le na posameznem predelu. S tem dosežemo manj vožnje za fizioterapevte. Tako je to tudi glavni vzrok, da h klientom ne zamujamo. Terapevti pa so, kot rezultat tega, tudi bolj spočiti in manj pod stresom.

Ker vsak fizioterapevt opravlja dejavnost na svojem območju, se pri nas lahko hkrati izvajajo:

Najpogostejše težave naših klientov, pri katerih se izvaja fizioterapija na domu Koper, so:

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Koper, zaposlenih toliko fizioterapevtov

Smo prvo podjetje v Sloveniji, ki izvaja le fizioterapijo in rehabilitacijo na domu. Ob naših začetkih pred desetletjem, ni bilo učinkovitih fizioterapevtskih metod, razvitih za rehabilitacijo na domu. Tako smo svojo metodo za rehabilitacijo na domu razvili sami. S svojo metodo smo začeli dosegati nadpovprečno dobre rezultate. Le-ti pa so bili tudi glavni vzrok, da se danes največ ljudi, ki se odloči za fizioterapijo na domu, odloči za rehabilitacijo na domu pri nas.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Koper, razvilo svojo enkratno metodo

Specializirani smo samo za rehabilitacijo na domu, ki je edina vrsta rehabilitacije, ki jo opravljamo.

Naši klienti imajo naslednje težave:

Enak vzorecimajo tudi dojenčki, od trenutka, ko se rodijo, do trenutka, ko začno kakovostno hoditi. Kot osnovo razvoja svoje metode smo vzeli pravilen razvoj človeške hoje od rojstva in zgodnjega otroštva. Če se otrok pravilno razvija po razvojnih stopnjah, bo prej ali slej kakovostno hodil. Sicer pa bosta motorika in posledično tudi hoja otroka bolj ali manj okrnjeni. Omenjeni razvoj je za človeka oblikovala evolucija v več tisoč letih, zato nima smisla, da bi takšen način pri rehabilitaciji spreminjali. Treba je le posnemati evolucijo in prenesti stvari, ki jih delajo otroci, na starejše. Metodo smo razvijali 10 let s pomočjo fizioterapije pri naših klientih. Poleg tega smo ves čas intenzivno preučevali znanstvene članke. Tako smo dosegli raven in s tem rezultate, kot jih imajo naši fizioterapevti danes.

Ali se pri vseh naših klientih izvaja fizioterapija na domu Koper po naši metodi

Vsi naši diplomirani fizioterapevt se morajo, preden začnejo rehabilitirati kliente, naučiti izvajati tudi našo rehabilitacijsko fizioterapevtsko metodo, ki smo jo razvili sami. S to metodo se pri nas izvaja fizioterapija na domu Koper. Poleg tega ima vsak naš fizioterapevt svojega izkušenega mentorja, s katerim se vsak teden sestajata. Fizioterapevt na srečanjih mentorju poroča o zdravstvenem stanju ter psihofizičnem napredku svojih klientov. Mentor pa mu za vsakega klienta svetuje, kako naj mu pomaga in rehabilitira do naslednjega srečanja. Na tak način dosežemo enako kakovost rehabilitacije pri vseh klientih. Naši diplomirani fizioterapevti si ves čas izmenjujejo znanje in izkušnje ter se tako še dodatno strokovno izpopolnjujejo. Našo metodo preko izkušenj svojih fizioterapevtov ves čas izpopolnjujemo ter sistematično prenašamo na vse svoje diplomirane fizioterapevte.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Koper, izmenjuje znanje in izkušnje med vsemi svojimi diplomiranimi fizioterapevti

Posamezen diplomiran fizioterapevt ima lahko le omejeno število klientov. Posledično ima tudi omejeno izkušenj s posameznimi primeri bolezni ali poškodb. Na drugi strani pa lahko celotno podjetje izvaja fizioterapijo na domu na neomejenem številu klientov z najrazličnejšimi težavami in boleznimi. In tako pridobimo neomejeno količino izkušenj.

To je za naše kliente velika prednost. Imamo namreč veliko podobnih primerov in s tem izkušenj z določeno težavo oziroma boleznijo, kot jo ima le en posameznik. Ko dobimo klienta z zapleteno diagnozo, to za naše fizioterapevte ni težava, saj smo v preteklosti imeli veliko podobnih primerov, ki smo jih uspešno rehabilitirali. Tako vemo, kako primer obravnavati, da ga bomo uspešno rešili.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija na domu Koper, večino časa nimamo čakalnih dob

Fizioterapija se večinoma opravlja v ambulantah, kjer lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Zaradi omejenega števila fizioterapevtov, ki lahko prevzamejo kliente, začne nastajati čakalna vrsta. Zaradi tega ima večina fizioterapevtskih podjetij čakalne dobe.

Fizioterapija na domu ni omejena z delom v ambulanti in tako tudi ne s prostorom. Ob povečanju števila klientov vedno zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga v delo uvedemo po svoji učinkoviti fizioterapevtski metodi. Tako pri zaposlovanju novih fizioterapevtov nimamo nikakršnih omejitev zaradi prostora. Posledično nismo omejeni s številom fizioterapevtov, ki lahko izvajajo fizioterapijo pri naših klientih.

Več kot imamo klientov, več imamo tudi fizioterapevtov. Hkrati pa kot podjetje pridobimo več izkušenj, kar je za naše kliente samo dodatna prednost. Poleg tega, da pri nas ni čakalnih dob, fizioterapevti, ki izvajajo fizioterapijo v ambulantah, in tisti, ki izvajajo fizioterapijo na domu, za sabo nimajo takšnega podjetja, kot je naše.

Zakaj naše podjetje Therapia, d. o. o., fizioterapija na domu Koper, pri vseh klientih izvaja brezplačne preglede

Fizioterapevtski pregled pri nas je za kliente brezplačen. Rehabilitacija in fizioterapija na domu je naše edino področje delovanja, saj smo strokovnjaki za to področje. Če želimo klientu, ki se zanima za našo fizioterapijo na domu, podati oceno, koliko mu bomo lahko pomagali, kako pogosto bo moral imeti fizioterapije, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kaj vse bo lahko dosegel itn., ga moramo obiskati in pri njem opraviti fizioterapevtski pregled ter se z njim in njegovimi svojci pogovoriti o vseh boleznih in težavah, ki jih ima. Poleg tega pa moramo pregledati še klientovo zdravstveno dokumentacijo, ki jo ima doma. Le tako lahko z gotovostjo povemo, kaj bomo res lahko dosegli z rehabilitacijo in približno v kolikšnem času. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Koper, to želelo narediti kar po telefonu, bi bilo nestrokovno. Če bi za fizioterapevtski pregled računali, pa to po našem mnenju ne bi bilo pravično, saj se fizioterapija na domu ni še niti začela izvajati

Ali je tudi drugod običajno, da se pred začetkom terapij izvede fizioterapevtski pregled, kot ga izvede naša fizioterapija na domu Koper?

Tako je. Večinoma pa so ti pregledi plačljivi. Pregledi se izvedejo, ker moramo fizioterapevti pred morebitno rehabilitacijo na domu svojim klientom podati čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku njihove rehabilitacije na domu. Podobno kot zdravnik pred operacijo izvede potrebne preiskave pri klientu. Ko opravi vse potrebne preiskave in se je s klientom temeljito pogovoril, lahko natančno pojasni, kako bo njegova operacija potekala. Šele takrat se lahko klient za operacijo dokončno odloči. Pri nas je sistem zelo podoben. Šele ko pregledamo klienta, njegovo zdravstveno dokumentacijo ter se z njim in svojci pogovorimo, dobimo dovolj informacij, da mu lahko razložimo vse glede rehabilitacije. Ko klient dobi vse potrebne informacije, pa se lahko na podlagi dejstev odloči, ali se bo za fizioterapijo na domu odločil ali ne. Zaradi vsega tega je naš fizioterapevtski pregled brezplačen in neobvezujoč.

Če želite več informacij o rehabilitaciji na svojem domu ali bi se radi naročili na naš brezplačen pregled, kliknite na spodnjo povezavo in nam pošljite sporočilo. Naša fizioterapija na domu Koper vam bo v najkrajšem možnem času z veseljem tudi odgovorila na vsa vprašanja, ki jih imate.

SORODNI ČLANKI: