FIZIOTERAPIJA NA DOMU
SLOVENSKA BISTRICA

Fizioterapija na domu Slovenska Bistrica Therapia, d. o. o.

Na sedežu našega podjetja, ki je v Ljubljani, ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. Klientom torej ni potrebno hoditi od doma, saj mi pridemo do njih. Tako lahko fizioterapijo na domu opravljamo po veliko krajih v Sloveniji med drugim tudi v Slovenski Bistrici.

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, opravlja svojo dejavnost tudi v ostalih krajih

Smo največje podjetje v Sloveniji, ki izvaja le fizioterapijo na domu, zato imamo največ zaposlenih fizioterapevtov. Na tak način ne potrebuje en fizioterapevt izvajati fizioterapije v vseh krajih. S tem dosežemo, da se terapevti manj vozijo, saj vsak deluje le na delu območja, kjer opravljamo dejavnost. Posledično h klientom ne zamujajo. Točnost je naša pomembna vrlina.

Na takšen način se pri nas lahko izvajajo:

Najpogostejše težave naših klientov, pri katerih se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica:

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, zaposlenih toliko fizioterapevtov

V Sloveniji smo prvi začeli s fizioterapijo na domu. V tam obdobju ni bilo primernih metod, razvitih za fizioterapijo na domu. Zato smo se odločili, svojo metodo za fizioterapijo na domu razviti kar sami. Z metodo smo začeli dosegati odlične rezultate. Ti rezultati pa so bili glavni vzrok, da se danes večina ljudi, ko se odloči za fizioterapijo na domu, odloči za nas.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, razvilo svojo enkratno metodo

Naša edina dejavnost je rehabilitacija na domu klientov. Osredotočamo se samo na izvajanje rehabilitacije na domu in na nič drugega. Večina naših klientov ima težave s/z:

Z zgoraj naštetimi težavami imajo težave tudi dojenčki, od trenutka, ko se rodijo, do trenutka, ko dobro shodijo. Izhodišče za razvoj naše metode je bil evolucijski razvoj človeške hoje. Otrok, ki se pravilno razvija po razvojnih stopnjah, vedno normalno shodi.  Takšen razvoj je za človeka oblikovala evolucija. Za prenos rehabilitacije z dojenčka na starostnika smo deset let trdo garali in naš koncept izpopolnjevali na ogromno klientih, da smo dosegli raven ter s tem in rezultate, kot jih imamo danes.

Ali se pri vseh naših diplomiranih fizioterapevtih naša fizioterapija na domu Slovenska Bistrica izvaja po tej metodi

Seveda! Vsak naš diplomiran fizioterapevt se mora, pred prevzemom klientov, naučiti tudi našo metodo, s katero se pri nas izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica. Vsak diplomiran fizioterapevt dobi tudi mentorja, s katerim se tedensko sestajata. Terapevt in mentor se tedensko srečujeta in se pogovorita o stanju ter napredku vseh klientov, mentor pa mu svetuje kako naprej. Tako zagotovimo optimalno kakovostno rehabilitacijo pri vseh klientih. Naši terapevti si ves čas izmenjujejo znanje in se tako še dodatno strokovno izpopolnjujejo. Preko izkušenj svojih fizioterapevtov metodo razvijamo še naprej, zbrano znanje pa podjetje sistematično prenaša na vse svoje fizioterapevte.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, izmenjuje znanje in izkušnje z vsemi svojimi diplomiranimi fizioterapevti

Naši fizioterapevti imajo omejeno število klientov, posledično pa tudi omejeno količino izkušenj s posameznimi primeri. Skupaj pa izvajamo fizioterapijo na domu na neomejenem številu klientov. S tem pridobimo neomejeno izkušenj iz različnih primerov. To predstavlja veliko prednost za posameznega klienta, ki je rehabilitiran pri nas, saj imamo veliko podobnih primerov in s tem izkušenj z določeno težavo oziroma boleznijo. Klienta z zapleteno diagnozo za našega fizioterapevta ni težava, saj smo zagotovo v preteklosti imeli veliko podobnih primerov, ki smo jih uspešno rehabilitirali. Zato imamo znanje, kako tak primer obravnavati. Posamezen terapevt ne more imeti takega števila primerov in izkušenj.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, večino časa nimamo čakalnih dob

Fizioterapevtska podjetja, ki delujejo v ambulanti, imajo čakalne dobe. V ambulanti je lahko le omejeno število fizioterapevtov. Tako hitro nastanejo čakalne vrste.

Na drugi strani pa fizioterapija na domu ni omejena s prostorom. Ko se poveča obseg dela, vedno le zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga uvedemo v rehabilitacijo na domu po svoji zelo učinkoviti fizioterapevtski metodi. Prednost je v tem, da nimamo omejitev pri zaposlovanju, saj nismo omejeni s prostorom, s tem pa nismo omejeni s številom terapevtov, ki jih lahko imamo. Sorazmerno z večanjem števila klientov, se veča število naših fizioterapevtov. S tem pa tudi izkušenj, kar je za naše kliente samo dodatna prednost v primerjavi s fizioterapevti, ki delajo v ambulanti, in tudi tistimi, ki sami izvajajo fizioterapijo na domu.

Zakaj naše podjetje Therapia, d. o. o., fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, vsepovsod izvaja brezplačne preglede

Fizioterapevtski pregled pri nas je ne plačljiv, saj smo strokovnjaki, ki izvajamo fizioterapijo in rehabilitacijo na domu. Klientu, ki se zanima za našo fizioterapijo na domu, želimo podati objektivno oceno, koliko mu bomo lahko pomagali, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kako pogosto ga bomo morali obiskovati itn. Posledično ga moramo videti in opraviti fizioterapevtski pregled, se z njim in njegovimi svojci pogovoriti o vseh težavah ter prebrati zdravstveno dokumentacijo klienta. Le s tem načinom lahko kasneje dosežemo cilj, ki si ga s klientom na pregledu zastavimo. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Slovenska Bistrica, to želelo narediti kar po telefonu, bi bilo to površno in nestrokovno. Za pregled prav tako ne izstavimo računa, saj to po našem mnenju ni pravično, ker fizioterapije še nismo začeli izvajati.

Ali je običajno, da se pred začetkom terapij izvede brezplačen fizioterapevtski pregled, kot ga izvede naša fizioterapija na domu Slovenska Bistrica

Da podamo čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku morebitne rehabilitacije na domu, opravimo brezplačen fizioterapevtski pregled. Podobno kot zdravnik pred operacijo izvede natančne preiskave. Šele ko ima zdravnik podatke iz preiskav in se je z vami temeljito pogovoril, vam lahko natančno pove, kako bo operacija potekala. Šele takrat se lahko za operacijo dokončno odločite. Pri nas je zelo podobno. Ko klient pridobi vse informacije, se lahko na podlagi dejstev odloči ali ne za rehabilitacijo na domu. Naš brezplačen fizioterapevtski pregled je prav tako neobvezujoč.

Če želite več informacij o vaši rehabilitaciji tudi vi, kliknite na spodnjo povezavo in nam pošljite sporočilo. Naša fizioterapija na domu Slovenska Bistrica vam bo v najkrajšem možnem času z veseljem tudi odgovorila.

SORODNI ČLANKI:

FIZIOTERAPIJA