FIZIOTERAPIJA NA DOMU PTUJ

Fizioterapija na domu Ptuj Therapia, d. o. o.

Sedež podjetja imamo na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani, kjer ne izvajamo fizioterapije, saj smo specializirani za fizioterapijo na domu. Kar pomeni, da klientom ni potrebno hoditi od doma, saj naš fizioterapevt pride k njim domov ali v dom upokojencev. Na takšen način lahko v različnih krajih, poleg Ptuja, izvajamo našo fizioterapijo na domu.

Kako lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, opravlja dejavnost tudi v ostalih krajih

Smo največje podjetje v Sloveniji za rehabilitacijo in fizioterapijo na domu klienta. Pod našim okriljem imamo največ zaposlenih fizioterapevtov, ki izvajajo rehabilitacijo po domovih. Posameznemu fizioterapevtu ni potrebno izvajati terapije v vseh krajih, kjer podjetje opravlja dejavnost, saj vsak deluje le na posameznem predelu. S tem dosežemo, da se fizioterapevti manj vozijo. In to je tudi glavni vzrok, da h klientom ne zamujamo. Terapevti pa so posledično tudi bolj spočiti in manj pod stresom.

Ker vsak fizioterapevt opravlja dejavnost na svojem območju, se pri nas lahko hkrati izvajajo:

Najpogostejše težave naših klientov, pri katerih se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, so:

Zakaj ima lahko naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, zaposlenih toliko fizioterapevtov

Smo prvo podjetje v Sloveniji, ki je začelo izvajati le fizioterapijo in z njo rehabilitacijo na domu. Ob naših začetkih, ni bilo učinkovitih fizioterapevtskih metod, razvitih za rehabilitacijo na domu. Posledično smo metodo za rehabilitacijo na domu razvili sami. Z njo smo začeli dosegati nadpovprečno dobre rezultate. Dobri rezultati pa so bili tudi glavni vzrok, da se danes največ ljudi, ki se odloči za fizioterapijo na domu, odloči za rehabilitacijo na domu z našimi diplomiranimi fizioterapevti.

Kako je naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, razvilo svojo enkratno metodo

Specializirani smo samo rehabilitacija na domu, ki je edina vrsta rehabilitacije, ki jo opravljamo.

Naši klienti imajo naslednje težave:

Enake težave imajo tudi dojenčki, od trenutka, ko se rodijo, do trenutka, ko začno kakovostno hoditi. Za izhodišče razvoja svoje metode smo vzeli pravilen razvoj človeške hoje od rojstva in zgodnjega otroštva. Če se bo otrok pravilno razvijal po razvojnih stopnjah, bo prej ali slej kakovostno hodil. Sicer pa bosta motorika in posledično tudi hoja otroka bolj ali manj okrnjeni. Takšen razvoj je za človeka oblikovala evolucija v več tisoč letih, zato nima smisla, da bi takšen način pri rehabilitaciji spreminjali. Treba je le posnemati evolucijo in prenesti stvari, ki jih delajo otroci, na starejše. Da smo metodo lahko razvili pa smo potrebovali deset let izvajanja fizioterapije na svojih klientih. Ves čas smo intenzivno preučevali znanstvene članke. Tako smo dosegli raven in s tem rezultate, kot jih imajo naši fizioterapevti danes.

Ali se pri vseh naših klientih izvaja fizioterapija na domu Ptuj po naši metodi

Vsak naš diplomiran fizioterapevt se mora, preden začne rehabilitirati kliente, naučiti izvajati tudi našo rehabilitacijsko fizioterapevtsko metodo, ki smo jo razvili sami. S to metodo se pri nas izvaja fizioterapija na domu Ptuj. Poleg tega vsak naš fizioterapevt dobi svojega izkušenega mentorja, s katerim se vsak teden sestajata. Fizioterapevt na srečanjih mentorju poroča o zdravstvenem stanju ter psihofizičnem napredku vseh svojih klientov. Mentor pa mu za vsakega klienta svetuje, kako naj ga obravnava in rehabilitira do naslednjega srečanja. Tako dosežemo enako kakovost rehabilitacije pri vseh klientih. Naši diplomirani fizioterapevti si ves čas izmenjujejo znanje in izkušnje ter se tako še dodatno strokovno izpopolnjujejo. Našo fizioterapevtsko metodo preko izkušenj svojih fizioterapevtov ves čas izpopolnjujemo ter sistematično prenašamo na vse svoje diplomirane fizioterapevte.

Zakaj naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, izmenjuje znanje in izkušnje med vsemi svojimi diplomiranimi fizioterapevti

En diplomiran fizioterapevt ima lahko le omejeno število klientov. Posledično ima tudi omejeno izkušenj s posameznimi primeri bolezni ali poškodb. Po drugi strani pa lahko celotno podjetje izvaja fizioterapijo na domu na neomejenem številu klientov z najrazličnejšimi težavami in boleznimi. In tako dobimo neomejeno količino izkušenj.

To je za posameznega klienta, ki je izbral fizioterapijo v našem podjetju, velika prednost. Imamo namreč veliko podobnih primerov in s tem izkušenj z določeno težavo oziroma boleznijo, kot jo ima le en posameznik. Ko dobimo klienta z zapleteno diagnozo, to za našega diplomiranega fizioterapevta ni težava, saj smo v preteklosti imeli veliko podobnih primerov, ki smo jih uspešno rehabilitirali. Posledično vemo, kako tak primer obravnavati, da ga bomo uspešno rehabilitirali.

Zakaj v našem podjetju, kjer se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, večino časa nimamo čakalnih dob

Fizioterapija na klientih se večinoma opravlja v ambulanti, kjer lahko dela le omejeno število fizioterapevtov. Zaradi omejenega števila fizioterapevtov, ki lahko prevzamejo kliente, začne nastajati čakalna vrsta. Zaradi tega ima večina dobrih podjetij za fizioterapijo čakalne dobe.

Fizioterapija na domu ni omejena z delom v ambulanti in s tem tudi s prostorom. Ob povečanju števila klientov lahko zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga v delo uvedemo po svoji učinkoviti fizioterapevtski metodi. Zato pri zaposlovanju novih fizioterapevtov nimamo nikakršnih omejitev zaradi prostora. Tako nismo omejeni s številom fizioterapevtov, ki lahko izvajajo fizioterapijo pri naših klientih.

Več kot imamo klientov, več zaposlimo fizioterapevtov. Hkrati pa imamo kot podjetje več izkušenj, kar je za naše kliente samo dodatna prednost. Poleg tega, da pri nas ni čakalnih dob, fizioterapevti, ki izvajajo fizioterapijo v ambulantah, in tisti, ki izvajajo fizioterapijo na domu, za sabo nimajo takšnega podjetja, kot je naše.

Zakaj naše podjetje Therapia, d. o. o., fizioterapija na domu Ptuj, pri vseh klientih izvaja brezplačne preglede

Fizioterapevtski pregled pri nas vedno predstavlja strošek za podjetje, saj je za kliente brezplačen. Rehabilitacija in fizioterapija na domu je naše edino področje delovanja, saj smo strokovnjaki na tem področju. Če želimo klientu, ki se zanima za našo fizioterapijo na domu, podati dobro oceno, koliko mu bomo lahko pomagali, kako pogosto bo moral imeti fizioterapije, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kaj vse bo lahko dosegel itn., ga moramo obiskati in pri njem opraviti fizioterapevtski pregled, se z njim in njegovimi svojci pogovoriti o vseh boleznih in težavah, ki jih ima. Poleg tega pa moramo prebrati še klientovo zdravstveno dokumentacijo, ki jo ima doma. Le tako lahko z gotovostjo povemo, kaj bomo res lahko dosegli z rehabilitacijo in v kolikšnem času. Če bi naše podjetje, kjer se izvaja fizioterapija na domu Ptuj, to želelo narediti kar po telefonu, bi bilo nestrokovno. Če bi za fizioterapevtski pregled računali, pa to po našem mnenju ne bi bilo pravično, saj se fizioterapija na domu ni še niti začela izvajati.

Ali je tudi drugod običajno, da se pred začetkom terapij izvede fizioterapevtski pregled, kot ga izvede naša fizioterapija na domu Ptuj?

Tako je. Večinoma pa je potrebno te preglede izvajalcu plačati. Pregledi se izvedejo, ker moramo fizioterapevti pred morebitno rehabilitacijo na domu svojim klientom podati čim bolj točne in zanesljive informacije o poteku njihove rehabilitacije na domu. Podobno kot zdravnik pred operacijo izvede potrebne preiskave pri klientu. Ko opravi vse potrebne preiskave in se je s klientom temeljito pogovoril, lahko natančno pojasni, kako bo njegova operacija potekala. Šele takrat se lahko klient za operacijo dokončno odloči. Pri nas je sistem zelo podoben. Šele ko pregledamo klienta, njegovo zdravstveno dokumentacijo ter se z njim in svojci pogovorimo, dobimo dovolj podatkov, da mu lahko razložimo vse glede rehabilitacije. Ko klient dobi vse potrebne informacije, pa se lahko na podlagi dejstev odloči, ali se bo za fizioterapijo na domu odločil. Zaradi vsega tega je naš fizioterapevtski pregled brezplačen in neobvezujoč.

Če želite več informacij o rehabilitaciji na svojem domu ali bi se radi naročili na naš brezplačen pregled, kliknite na spodnjo povezavo in nam pošljite sporočilo. Naša fizioterapija na domu Ptuj vam bo v najkrajšem možnem času z veseljem tudi odgovorila na vsa vprašanja, ki jih imate.

SORODNI ČLANKI: